TESTIMONIALE

Trebuie să recunosc că am avut emoții când am acceptat provocarea lansată de Szabi. O tură cu bicicleta tocmai în Cehia! Nu sunt un ciclist experimentat, iar circuitul propus era relativ departe de țară. Experiența dobândită a depășit însă toate așteptările mele! Totul a fost la înălțime! Modul profesionist în care organizatorul/ghidul nostru a pregătit fiecare etapă a turei, atmosfera deschisă și relaxantă din cadrul grupului, șansa de a fi alături de câțiva oameni minunați, locurile și peisajele de poveste, toate au contribuit la ”o tură de bere și cultură” cu adevărat de neuitat!

Abia aștept următoarea provocare!

Laurențiu Stoica, Cluj

Eu și soțul meu am vizitat pentru prima oară Olanda și am ales să o facem pe biciclete  cu TRANSYBIKE  și am luat decizia ideală.  Este normal că atunci când faci o călătorie să te întrebi ce minunății îți rezervă ziua care va urma sau unde vei lua masa.  TRANSYBIKE  a răspuns onorabil la aceste întrebări și ne-a încântat în fiecare zi cu un program foarte minuțios pregătit. Am reușit astfel  să cutreieram în lung și în lat  Olanda în câteva zile și să simțim îndeaproape pulsul acestei țări interesante. Am trecut cu bicicleta pe lângă nenumărate plantații de lalele, zambile și narcise care emanau un miros formidabil, de-a lungul canalelor mărginite cu sălcii, a dunelor, pe diguri, prin sate, orașele mici și foarte cochete, prin parcuri imense amenajate cu foarte multe piste de biciclete.. Am admirat de pe biciclete fermele, grădinile și curțile îngrijite, casele și construcțiile cu arhitectură care respecta specificul și caracteristicile zonei, morile de vânt construite acum câteva sute de ani care încă mai funcționează. Am văzut cum se desfășoară cea mai mare licitație de flori din lume și cum se pregătesc florile pentru livrare într-o hală uriașa unde trenulețe pline cu flori se deplasează cu o viteză și o precizie impresionantă. Am vizitat Parcul de la Keukenhof, numit Parcul Europei, fiind unul din cele mai frumoase parcuri din lume, Am vizitat orașul Gouda și am văzut faimosul târg de cașcaval  și  multe, multe alte lucruri foarte interesante.
În concluzie, TRANSYBIKE  ne-a oferit 6 zile de vis în care am făcut cunoștință cu incredibila țara a lalelelor într-un mod extrem de eficace…de pe bicicletă ( un concediu altfel ).  Mă bucur foarte mult că am ales această opțiune și că l-am cunoscut pe Szabolcs Tyukodi, un om de mare caracter care dorește să împărtășească cu alții pasiunea lui pentru biciclete și călătorii.
Îți mulțumim  pentru tot ceea ce ne-ai oferit cu atâta suflet și dăruire!

Vali și Ilie, Cluj

O experiență de neuitat, organizat perfect până la cele mai mici detalii, cu un ghid foarte priceput, vreme bună, oameni minunați, peisaje de vis, mâncare delicioasă și bere bună, rețeta perfectă pentru o excursie de vis. Recomand cu încredere chiar și pentru un ciclist amator, cum am fost și eu.
Îți mulțumim  pentru tot ceea ce ne-ai oferit cu atâta suflet și dăruire!

Emese, Târgu Mureș